Sovelluksen pääikkuna

Kun Kaspersky Password Manager on lukittu, tietosi eivät ole käytettävissä. Tässä tapauksessa sovelluksen pääikkunassa on pääsalasanan antamiseen käytettävä kenttä, Avaa lukitus -painike ja Unohditko pääsalasanan? -linkki.

Sovelluksen pääikkunassa voit:

Sovelluksen pääikkunan asettelu ja säätimet

Voit käyttää tietojasi nopeasti sovelluksen pääikkunan vasemman ruudun osioista Kaikki merkinnät, Suosikit, Tilit, Pankkikortit, Asiakirjat, Osoitteet, Muistiinpanot ja Todennustoiminto. Oikeassa ruudussa voit tarkastella, lisätä, muokata, poistaa ja järjestää tietojasi.

Voit etsiä tietoja säilöstä käyttämällä sovelluksen pääikkunan oikeassa ylälaidassa olevaa hakupalkkia.

Sovelluksen pääikkunan painikkeilla voit suorittaa seuraavat toiminnot:

Lukitse Kaspersky Password Manager.

Tarkistaa salasanojen turvallisuuden.

Nollata merkintöjen lajittelujärjestyksen.

Lisätä merkinnän.

Vaihda luettelonäkymään.

Vaihda ruutunäkymään.